Dette arrangementet er en fantastisk mulighet for alle i familien til å få et innblikk i brannvesenets verden og samtidig ha det gøy.

På lørdag den 14. oktober, fra klokken 13:00 til 15:00, blir brannstasjonen en arena for morsomme aktiviteter og informative opplevelser.

Det vil være noe for enhver smak, inkludert muligheten til å spyle med brannslange, prøvesitte en ekte brannbil, delta i et rebusløp, prøve på brannbekledning, og mye mer.

Men det som virkelig skiller denne åpne dagen fra resten, er et helt spesielt gjestebesøk av ingen ringere enn Brannbamsen Bjørnis. Bjørnis er brannvesenets trofaste venn og verktøy for å trøste barn i tider med nød. Han er også kjent som frontfiguren i brannvernopplæring rettet mot barn, og hans nærvær vil uten tvil glede de yngste deltakerne.

I tillegg til Bjørnis kan besøkende se frem til omvisning på brannstasjonen, en imponerende brannslukningsdemonstrasjon på et modellhus, og muligheten til å ta en tur i stigebilen som løfter seg høyt over brannstasjonens tak. For de som tør, er dette en opplevelse som vil gi en ny dimensjon til utsikten!

Arrangementet vil også inkludere representanter fra politi, helsevesen og Avinor, som vil bidra til å gi et bredere perspektiv på samarbeidet mellom nødetatene. Og selvfølgelig, ingen familiedag er komplett uten noe å bite i, så det vil være vafler og en overflod av moro som venter på hele familien.

Så marker datoen i kalenderen din, og bli med på en uforglemmelig dag på brannstasjonen. Det blir både lærerikt og underholdende, og en flott mulighet til å bli bedre kjent med de som jobber for vår trygghet hver dag.

Longyearbyen lokalstyre vil også gjerne sende en spesiell takk til Svalbardbutikken, LNS og Svalbard Hotell som gjorde det mulig for oss å hente opp Bjørnis til øya!