Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Lille Blå og spilledåsen Foto: Dårekisten Teater

Lille Blå og spilledåsen - dukketeater 31.1.

Etter at dukketeaterforestillingen i november måtte avlyses er vi glade for å kunne invitere til gratis forestilling i kulturhusets kafe.

Dårekisten Teater ved Kjell Matheussen presenterer dukketeaterforestillingen Lille Blå og spilledåsen i kulturhusets kafe

lørdag 31.1.2015 kl. 12.00 (forestillingen er gratis og varer i 30 minutter).

Lille Blå er et underfundig lite skogtroll; knall blå fra nesetipp til halestuss, men for øvrig helt lik deg og meg. Den eneste forskjellen er kanskje at han er enda mer glad i bløtkake med blåbærsyltetøy enn oss, skjønt hvem vet? Lille Blå sitt hus finner du i et værslitt eiketre, like ved der du bor. Hvis du ikke har oppdaget døra hans, er det bare fordi du ikke har sett godt nok etter. I så fall er det en trist at du kan møte ham i Dårekisten Teater.

I denne forestillingen får Lille Blå sin nabo og venn, hunden Voff et spennende brev. Postbudet er under veis med en pakke. Innholdet er ukjent så fantasien får fritt spillerom. Men enda viktigere enn pakkens innhold er avsenderens identitet, og når den blir kjent, snus livet i den lille skogen fullstendig på hodet. Forestillingen er stappfull av frodige forviklinger, men først og fremst opplever vi hvor viktig det er å ha venner.

Velkommen!