Uke 47

·         Påsmurt baguette (ost/skinke/tomatmajones + frukt)

·         Gulasjsuppe + brød/smør

·         Pasta Carbonara + brød/smør

·         Kyllingsalat med Karridressing + brød/smør

·         Lapskaus + flatbrød

 

Uke 48

·         Påsmurt baguette med kyllingsalat + frukt

·         Fiskesuppe + brød/smør

·         Lasagne + brød/smør

·         Ost/skinkesalat med 1000-island dressing + brød/smør

·         Biffstroganoff med potetpuré  (endring kan skje i kjent Svalbard-stil)

 

Personell fra Svalbard Catering kommer, dekker opp og serverer. Elevene er behjelpelig med å dekke av etter de har spist, og SC organiserer rydding og vask. 

Det blir mat til ALLE!  

Vi har fått inn sponsormidler samt oppsparte midler fra FAU og noe fra skolen. Det gjenstår fortsatt en del, som vi legger opp til dekkes via en frivillig egenandel. Vi oppfordrer alle til å betale kr 395.-  eller mer. Det dekker hele perioden på 10 dager. Du betaler snarest mulig til konto : 4750 15 73333 Lokalstyret. Økonomiavdelingen her administrerer økonomien. Viktig at du merker den med: FAU :  elevens navn. Målet med prosjektet er å avdekke behov og finne forbedringer og riktige rutiner for det endelige prosjektet som skal starte opp etter nyttår. Kommer det for lite penger, blir prosjektet avsluttet når pengene er brukt opp.

Vårt håp er at alle støtter opp om dette.  Får vi denne modellen til å virke basert på frivillig betaling, vil vi lykkes, og vi får igjen en flerfoldig gevinst i form av bedre skolemiljø, helse og penger spart i familiehusholdningen.

Mer info her: http://bit.ly/20uLxeN ; http://bit.ly/1hO2I8u; og på www.skolemat.no

 

Hilsen fra FAU

Kristin W og André J