Vi har spurt etter premier fra næringsmiljøet i Longyearbyen, og givergleden og engasjementet har vært overveldende! Det er et raust lass med premier, der dere kan vinne blant annet hundesledetur, flere gavekort av ulik verdi, klær, pyntegjenstander for å nevne en liten del av alle premiene som skal loddes ut.

Vi har kun to bankterminaler, så husk å ta ut kontanter før du kommer på skolen.

Program
Kl. 16.00: Elevene selger reinsdyrsodd i Glassgården, laget av svalbardrein tatt på skoletur med ungdomsskolen og videregående. Videregående skole stiller med pølsebod i Hålen. SFO-avdelingen har åpen café med brus, kaffe og kaker av alle slag.

Kl. 16.30: Aktiviteter og salg av elevarbeider i klasserom. Følg plakater og piler. 

Kl 17.00: Elever fra kulturskolen opptrer med dans og musikk.

Ca. kl. 19.30: Trekning av hovedlotteriet

Ca. kl 20.00: Innsamlingen avsluttes

                 

Om årets TV-aksjon
TV-aksjonen NRK 2015 går til Regnskogfondets arbeid med å redde regnskog i nært samarbeid med menneskene som bor der. 
Midlene fra årets TV-aksjon skal redde et regnskogsområde større enn hele Norge og Danmark til sammen!! Verdens regnskoger er under et voldsomt press, og hvert minutt forsvinner store regnskogsområder – for alltid. For de 260 millioner menneskene som bor i regnskogen og lever av ressursene der, er konsekvensene umiddelbare og dramatiske: De mister hjemmet sitt. Årets TV-aksjon skal bidra til å bevare noen av verdens største regnskogsområder i Peru, Brasil, DR Kongo og på øya Ny-Guinea.