UKM Svalbard

Ung Kultur Møtes (UKM) sin visjon er å være Norges viktigste møteplass for ung kultur (www.ukm.no). UKM Svalbard er for Longyearbyens ungdommer i alderen 13-20 år (det er fødselsåret som gjelder). Ungodmmer fra 7.trinn til 20 år kan delta, og de under 13 år kan bare blir videresendt til UKM festivalen i Troms dersom minst halvparten av gruppen de deltar i er innenfor aldersspennet.

Du kan bidra på mange ulike måter, en kulturforestilling krever mye arbeid! Du kan stå på scena og fremføre musikk, dans, teater eller annen type scene- show, du kan være konfransier, du kan stille ut kunst eller andre installasjoner, du kan lage en film som vises, du kan bidra bak scenen som lyd- eller lystekniker, du kan bidra i PR/Mediegruppa eller vere med i Unge Arrangør- gruppen, som har i ansvar for å gjennomføre UKM Svalbard.

Se film frå UKM Svalbard 2017 her

UKM gir ungdom mellom 13 og 20 år en flott mulighet til å vise frem det de brenner for, og for å treffe likesinnede. Alle som melder seg på UKM Svalbard får delta.

UKM er delt inn i tre nivå: 
• Lokalmønstring, UKM SValbard 
• UKM- festivalen i Troms 
• UKM- festivalen i Trondheim 

Lusie Kuraas (21).JPG

Foto: Lusie Kuraas

UKM er ingen konkurranse. Et fagpanel velger ut bidrag fra Longyearbyen som går vidare til UKM- festivalen i Troms. Utvelgingen skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet. De utvalgte deltakarane skal speile breiden i den lokale mønstringen.
 

For meir informasjon og påmelding: www.ukm.no/svalbard

Følg oss gjerne på facebook

Tips en venn Skriv ut