Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Hans Morten Hansen

50 shades of Hansen

Humorhuset Stavangeren ønsker velkommen til publikumssuksessen med Hans Morten Hansen

Humorhuset Stavangeren ønsker velkommen til 50 Shades of Hansen i Longyearbyen kulturhus

 

torsdag 14.4. kl. 18.00.

 

Billetter a kr 350 selges via eBillett eller i Rabalder cafe og bakeri (åpen hverdager kl. 10.00 - 16.30 og søndager kl. 12.00 - 19.00).

 

50 shades of Hansen" med Hans Morten Hansen er allerede en publikumssuksess med høye terningkast og 100 forestillinger gjennomført eller i salg landet rundt siden Norgespremieren på Humorhuset Stavangeren i januar i år. Både Latter i Oslo, Ole Bull i Bergen, Olavshallen i Trondheim og Kilden i Kristiansand har eller får besøk av Hansen.

 

"Komikernes komiker" - Hansen beskrives som "komikernes komiker", er eksplisitt og usensurert når han skal servere historier fra hverdagslivets berg- og dalbane. Hansen er en observatør av rang, og det hjelper jo også at han i stor grad selv har opplevd det han snakker om. Hansens siste bekymring er at han skal slippe opp for hysteriske og vanvittige påstander, innfall og historier.

 

50 Shades of Hansen er Hansens fjerde helaftens stand-up show. Han har mottatt to Komipriser og Komiprisnominasjon for de tre første. Hansen er ellers kjent for sin verdensrekort i Stand-UP, da han 20. august 2010 avsluttet 28 timer og 14 mnutter med non-stop stand up. For tiden er han aktuell i komiserien "Side ved side" på NRK.