Professor Brian Cox og hans britiske management avlyser showet lørdag 19.10.2019.

Informasjon til kunder som har kjøpt billett(er) via internett

Kunder som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta seg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før pengene er tilbake på kontoen, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Kunden bør derfor sjekke kontoutskriften sin helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

Informasjon til kunder som har kjøpt billett(er) i Rabalder café og bakeri

Billetter som er kjøpt i Rabalder café og bakeri må leveres inn sammen med navn og kontonummer til Infotorget i Næringsbygget i Longyarbyen, eller skanne inn og sende inn samme informasjon til Longyearbyen lokalstyre via e-post.

Eventuelle spørsmål om avlysingen kan rettes til den norske produsenten Feelgood Scene AS og iStage AS v/produsent Stian Morten Pettersen via e-post.

Vi beklager ulempene dette medfører!