I morgen, onsdag blir det enda en forestilling av filmen Barbie, som har gått på kino de to siste helgene. I tillegg storfilmen Gran Turismo som er basert på den sanne og utrolige historien om en gruppe underdogs – en gamer som sliter, en tidligere racerbilsjåfør som mislyktes, og en idealistisk motorsportleder. Sammen satser de alt for å slå gjennom innenfor den største eliteidretten i verden.

Lørdag og søndag er det flere storfilmer på gang. Første forestilling klokken 17:00 på lørdag sendes spenningseventyret «Meg 2: The Trench», for dem som liker å se skumle farer i havet. 

Andre forestilling klokken 19:30 er Longyearby-venn, Tom Cruise i filmen «Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One», som vi vet mange har gledet seg til. Se traileren HER

På søndag klokken 17:00 byr vi på barnefilm, med «Hør her’a!», som er blitt kalt høstens store film. Den handler om tenåringen Mahmoud, som ønsker seg en avslappende sommer. Men slik blir det ikke.

Klokken 19:00 søndag er det tid for dokumentaren «Fedrelandet» fra regissør Margreth Olin. Med Olins 85 år gamle far som guide, opplever vi Norges mest eventyrlige dal, Oldedalen i Nordfjord. Her har han vokst opp, og her har generasjoner før ham levd i balanse med naturen. Majestetiske bilder av ville fjell, kalvende breer og yrende dyreliv går side om side med foreldrenes fortellinger om generasjonene som tråkket opp stiene, forholdet vi har til naturen og hva som er verdifullt i livet. Dokumentaren høster både fem og seks på terningkastene – og HER kan du se trailer.

Velkommen til Nordover kino!

Her kan du bestille billetter

Her kan du lese mer om filmene