Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Hanne Sørvaag og Bjørg Thorhallsdottir Pressefoto

Cava er bedre enn tran - nytt klokkeslett (24.3.)

Et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag i kulturhuset

Nevlunghavn Event AS presenterer:

Verdens nordligste show for bare damer
CAVA ER BEDRE ENN TRAN
Bjørg Thorhallsdottir & Hanne Sørvaag

Longyearbyen kulturhus fredag 24.3.2017 kl. 19.30 (NB! Klokkeslettet er endret selv om det på billettene står kl. 18.00-)
Dørene åpner kl. 18.30 med
 Bjørg Thorhallsdottirs utstilling - kunstneren vil være tilstede for å signere bilder og bøker.
Arrangementet avsluttes kl. 22.00.

Billetter a kr 350 selges på eBillett eller i Rabalder café og bakeri.

Om showet

Cave er bedre enn Tran er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk. Slutte å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv. Med mange eksempler fra eget, levd liv forteller Bjørg om sine hindringer, oppturer og nedturer. Hanne bidrar med så vakker sang at de fleste triller en tåre eller to, mens Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta. Hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave av deg selv? Vis fargene dine. Hele spekteret. Du er fantastisk! Jaggu på tide å tro på det.  Og det er jo det som er så deilig, å få lov til å synke ned i en stol og la seg berøre og berike – av ord, bilder, sang, latter og erfaringer som vi kjenner oss selv igjen i.

Velkommen til ett slags foredrags-show med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. I pausen kan du kjøpe et glass Lykkebobler, som er Björgs egen cava. For tross alt: cava er bedre enn tran!

Björg Thorhallsdottir
er kjent for å bruke sin kunst til å oppmuntre andre til å våge å leve det livet som de egentlig drømmer om! Hun har en 10-årig kunstutdannelse, og hennes karakteristiske strek formidler styrke, sårbarhet, kjærlighet, og ikke minst hverdags-visdom. Hun er også kjent for sine bøker, cava, kunstprodukter, inspirerende foredrag og arrangementet Hjerterfred. Hun har stort sett cirka hundre prosjekt på gang til enhver tid. Det er ikke alltid hun lander på bena, men som hun selv sier «Det er alltid noe å lære» - og hun deler gjerne noe av det livet har lært henne.

Hanne Sørvaag
Er vokalist, komponist og tekstforfatter. Hun har gitt ut seks soloalbum, skrevet låter for andre artister over hele verden, vunnet "Skal Vi Danse" og vært mentor i "The Voice"