Jonas Fjeld og Ole Paus med To rustne herrer

Billettsalget til Paus/Fjeld avsluttet

Billettsalget til festaftenen TreGangerTre med Ole Paus og Jonas Fjeld under KunstPause Svalbard 2012 er avsluttet.

 

NB! TreGangerTre begynner kl. 19.30 og ikke kl. 19.00 som det ved en feil står på billettene!

Ole Paus og Jonas Fjeld inntar scenen!

Det er for så vidt ikke oppsiktsvekkende. De har gjort det igjen og igjen – sammen og hver for seg – i over 40 år. Som noen av Norges mest folkekjære artister, er det jo nettopp dette de skal gjøre; spille konserter.. Duoen skriver nå på en ny forestilling, og publikum på Svalbard, vil kunne få smakebiter i fra denne, som de første.

Vi inviterer deg til en sjelfull reise med to av Norges ypperste visepoeter. Her serveres alle de kjente sangene, Fjelds sitt særpregede gitarspill i verdensklasse og Paus sine sylskarpe dagsaktuelle satiriske betraktninger om dagliglivets trivialiteter. Kort sagt en aften med humor, poesi, råskap og ømhet - alt dette som gjør disse herrene så unike…

Dette kan du oppleve i Longyearbyen kulturhus under festaftenen TreGangerTre i KunstPause Svalbard - nærmere bestemt lørdag 10.11. kl. 19.30 (NB! STARTTIDSPUNKTET SOM STÅR PÅ BILLETTENE ER FEIL).  I tillegg blir det servert treretters middag med tilhørende viner. Kvelden avsluttes med kunstauksjon slik tradisjonen tilsier. Konferansier er Terje Aunevik.

Alt dette - konsert med Ole Paus og Jonas Fjeld, treretters middag & tilhørende viner/drikke og kunstauksjon får du for bare kr 850. Billetter kan kjøpes via vårt billettsystem eller i Rabalder kulturkakafé. Førstemann til mølla!

Tips en venn Skriv ut