DUMDUM BOYS Pressefoto

DUMDUM BOYS - Utsolgt

I Solfestuka 2014 får Longyearbyen gjensyn med DUMDUM BOYS - denne gangen i Longyearbyen kulturhus. Alle 580 billetter solgt!

Solfestuka 2014 presenterer DUMDUM BOYS i Longyearbyen kulturhus fredag 7.3. kl. 22.00 (dørene åpner kl. 20.00). Billettsalget er i gang og vi oppfordrer publikum til å sikre seg billetter via vårt billettsystem. Det kan også kjøpes billetter i Rabalder kulturkafe på arrangementsdager, og også på konsertdagen dersom det er billetter igjen.

DUMDUM BOYS er et av de mest sentrale bandene i norsk rockehistorie, og er også kjent som en av de fire store i norsk rock. Bandet oppstod i 1979 under navnet Wannskrækk, og var i starten et punkband. Det ryktes at den første vokalisten fikk sparken fordi han hadde midtskill, og dagens vokalist, Per Øyvind Houmb (Prepple), ble hentet inn som erstatter av kompisene Kjartan Kristiansen (gitar) og Persi Iveland (bass).

Sist bandet spilte i Longyearbyen var på Kroa i Solfestuka 2007, og publikum lå i telt utenfor Kroa for å sikre seg billetter. Denne gangen kan publikum kjøpe billetter via våre nettsider - prisen er kr 550 for voksne og kr 450 for studenter.  
 

Ungdomsbilletter

I samarbeid med Ung i Longyearbyen og Ungdomsrådet tilbys elever ved Longyearbyen skole - ungdomstrinnet og videregående - barn-/ungdomsbillett til kr 200. Billetten kan kjøpes via våre nettsider og i Rabalder kulturkafe.  Elevene må oppholde seg i egen sone i kulturhuset sammen med representanter fra Ung i Longyearbyen.

Velkommen!

 

Tips en venn Skriv ut