Norske Konsertarrangører og Longyearbyen kulturhus presenterer Asle Beck
 

Onsdag 11.9. kl. 19.30

Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen «Tanker fra i går» blitt en meget populær og etterspurt artist. Med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popviser med norske tekster som vi alle synger eller nynner med på. Låtene til Asle Beck har på noen få år over fire millioner nedlastinger, lyttinger og views på Spotify, iTunes og YouTube, noe som er helt fantastiske resultater for en norsk artist. Han ga i 2014 ut plate nummer to «Gikk så stille forbi» til strålende kritikker. I oktober 2017 slapp han sitt tredje album «Bruvoll Hotell».

Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, har vært a-listet på flere av disse, solgt tusenvis av plater, han spiller for fulle hus og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen. Låten Finnmark er nesten blitt en nasjonal sang i det nordligste fylket vårt.

Billetter á kr 225 (voksen), kr 150 (honnør/student) kan kjøpes via vår selvbetjeningsside/eBillett eller i Rabalder café og bakeri.

«Sangene taler for seg der de svinger, rocker og fremkaller drømmer på sin vei», Aftenposten

«Det er noe spesielt med denne artisten fra Oslo. Lytter du noen ganger så er det lett å bli hekta», Fedrelandsvennen

«Beck evner hele tida å si noe om det generelle liv, noe alle kan kjenne seg igjen i – og slik er jo gode viseskrivere», Østlendingen

«Beck har blitt en del av den norske visetradisjonen, samtidig som han representerer et etterlengtet friskt pust», Oslo By