Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Lars Bremnes live 2016 Foto Øyvind Bratt, Rana Blad

Lars Bremnes m/band (14.9.)

Lars Bremnes kommer til Svalbard sammen med sitt band

Lars Bremnes har gitt ut en rekke plater siden 1992, bl.a. sammen med sine søsken Kari og Ola Bremnes. Han og søsknene mottok Spellemannsprisen allerede i 2000 for albumet "Soløye" og Lars mottok også Spellemannsprisen 2006 for "Hjertekaptein". Sammen med broren Ola mottok han Prøysenprisen i 2009.

Onsdag 14.9. kl. 19.30 holder Lars Bremnes m/band konsert i Longyearbyen kulturhus.
Billetter a kr 250 (voksen) og kr 175 (honnør/student/barn) selges via eBillett eller i Rabalder café og bakeri (ukedager kl. 10.00 - 16.30 og på søndager kl. 12.00 - 19.00 dersom ikke annet er annonsert).

Våren 2015 kom Lars med sitt siste album «Himmel nok tel alle».  Lars synger om det som er både vanskelig og komisk i livet, og har levert noen av sine fineste melodier på lenge. Tittellåten handler om å forsone seg med verden, men at det ikke er enkelt å få hjertet til å lystre. «Himmel nok tel alle» fikk fine kritikker i såvel NRKs «Norsk på norsk» som i Avisa Nordland og oppnådde å bli A- listet i 12 uker på P1.

Bandet består av Terje Nohr, gitar, Petter Unstad, bass, Arnfinn Bergrabb, trommer, foruten Lars Bremnes selv på gitar, munnspill og saksofon. Lydmann er Brynjar Erdahl. Publikum vil få høre de nye sangene i gnistrende live-versjon i et program som også har rom for noen av Lars´ perler fra tidligere.

Velkommen!