Barnefyrverkeri kl. 19.00 vil være ved elveutløpet i nærheten av grillplassen. Vi vil fyrer opp noen av grillene og vi har lov til å ha inntil 100 personer innenfor avgrenset området. Det vil bli delt ut adgangsbillett til de100 første ved inngangen til området og munnbind anbefales. Fyrverkeriet vil være synlig fra hele byen. 

Det oppfordres til og holde god avstand og la Pyroteknikerne få lov til å jobbe alene rundt fyrverkeriet. 

Det oppfordres også til å holde avstand til andre kohorter som vil oppholde seg i dette området med tanke på smittevern. 

Fyrverkeriet kl. 24.00 vil bli skutt opp vest for avfallsanlegget for å ha så rett linje fra gågaten i byen som mulig. Det samme gjelder her med å holde god avstand til Pyroteknikerne og la de gjøre jobben. Det vil ikke være offentlig arrangement rundt oppskytingen ved midnatt, fyrverkeriet vil være synlig fra hele byen.

Vi oppfordrer alle til å holde avstand til andre kohorter der du oppholder deg med tanke på smittevern. 

Vi tar forbehold om endring grunnet værforhold. Om det skulle blåse opp vil vi flytte hele arrangementet opp i dalen ved Sverdrupbyen. Dersom dette blir aktuelt vil det bli informert om i god tid i forveien.

Fellesfyrverkeri for Longyearbyen er et samarbeid mellom lokale bedrifter og Longyearbyen lokalstyre. Årets fyrverkeri er gitt av følgende lokale aktører: Les mer her