Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
eksamen

Oppmelding privatisteksamen høst 2020 (frist 15.9.)

Oppmelding til privatisteksamen for våren skjer på www.privatistweb.no innen 15.9.2020.

Kandidater som ønsker å avlegge eksamen ved Longyearbyen skole må FØR de melder seg opp ta kontakt med skolen for å avklare om det er mulig å avlegge eksamen i Longyearbyen. Når det gjelder muntlig-praktisk og praktisk eksamen, må kandidaten reise til Tromsø og avlegge eksamen i regi av Studiekompetanse Tromsø eller ved Ishavsbyen vgs. 

Privatister fra Svalbard melder seg opp i Troms og Finnmark (vest) og velger Studiekompetanse Tromsø (studiespesialiserende fag) eller Ishavsbyen vgs (yrkesfag) på privatistweb.no. For mer informasjon, trykk her.

Betaling med kort ved oppmelding. Oppmeldingen blir ikke registrert før betalingen er foretatt. Dersom du ikke møter til eksamen vil ikke eksamensavgiften bli refundert. Ved dokumentert fravær har du rett til ny eksamen første påfølgende eksamensperiode.

Privatisteksamen i muntlige fag kan avvikles ved Longyearbyen skole i høsthalvåret, det er ikke mulig å avlegge muntlige eksamener i vårsemesteret. 

I enkelte språkfag arrangeres det muntlig eksamen kun om høsten. Se Troms fylkes nettside: http://www.tromsfylke.no

Oppmelding for høsten skjer innen 15.9. 2020. Det er ikke anledning til å melde seg opp til eksamen etter fristens utløp.

Ta kontakt for nærmere informasjon.

Anne-Line Pedersen, tlf. 79 02 39 01 / 908 909 41.

Videregående avdeling

Longyearbyen skole