Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Julie D. Aagård Pressefoto

Telenors julekonsert (3.12.)

For femte gang inviterer Telenor til julekonsert i kulturhuset

Telenor AS inviterer igjen til julekonsert i

Longyearbyen kulturhus torsdag 3.12.2015 kl. 20.00.

Billetter a kr 100 selges via våre billettsider eller i Rabalder cafe og bakeri (åpent alle dager kl. 10.00 - 17.00). Billettinntektene går uavkortet til Longyearbyen kulturskole.

Årets program er fortsatt under utvikling, men fokus i år vil ligge på norsk jul. Bandet er utvidet med en bassist. Koret består i år av to kvinnlige og to mannlige stemmer.

Julie Dahle Aagård er årets vokalist og kommer sammen med Kjetil Bjerkestrand (keyboards), Arild Stav (saksofon), Bernt Rune Stray (gitar), Birger Mistereggen (perkusjon), Sigurd Hole (bass).  Koret består av Anine Kruse Skatrud, Benedikte Kruse, Jostein Hasselgård og Henrik Dagfinrud.

Julie er fra Flatanger i Nord-Trøndelag, og er utdannet sanger fra jazzlinja ved Musikkonservatoriet i Trondheim. Hun har jobbet som artist og skuespiller i mange år, og har gitt ut flere plater. Hun ble i 2010 nominert til Spellemann-prisen i kategorien "Årets kvinnelige artist" for plata "Stompin' Feet". Hun har vært en del av Telenors kulturprogram i mange år, og vi er glade for å kunne presentere henne til våre kunder og samarbeidspartnere over hele landet.

Hør og se Julie Dahle Aagård på Youtube.