Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Kurt Nilsen på turne

Utsolgt konsert med Kurt Nilsen

Alle 60 ekstraplasser er solgt! Kurt Nilsen avsluttet kulturhusturneen høsten 2012 i et utsolgt Oslo Konserthus like før jul. Den andre delen av turneen startet i midten av januar og avsluttes på Svalbard.

På grunn av stor pågang bygger vi opp scenen slik at vi får inn ytterligere 60 plasser rett foran scenen. Normaloppsettet (amfi med 243 plasser) er dermed utvidet til 303 plasser og alt er utsolgt.

Kurt Nilsen er en av Norges største artister. Han har solgt over 700.000 plater og hatt flere store hits på radio samt gjennomført flere utsolgte turneer.

I begynnelsen av fjoråret begynte Kurt i studio med Espen Lind som produsent. Denne gangen er det Kurt sine norsk tekster som er spilt inn med Kurt sine egne fortellinger og refleksjoner om livet. Første smakebit på dette ble fremført under fjorårets Spellemann med sangen ¨Den Gamle Dansen¨.

I vinter har vi møtt Kurt Nilsen i TV2 i programmene "Hver gang vi møtes" og "Idol". Kurts siste plate "Inni en god periode" kom ut i januar i år.

Kurt og bandet la ut på en omfattende Norges turné og besøker i den forbindelse Longyearbyen kulturhus mandag 18.3.2013 kl. 19.30. Konserten vil være en reise i Kurt sine norske tekster, kombinert med låter fra hans suksessfulle karriere. Velkommen til konsert!

Billetter kan kjøpes via våre billettsider eller i Rabalder kulturkafé.