I Nordover kunstsenter er det både galleri, kafé og kino. Disse lokalene er nye, og både lyse og luftige med store panoramavinduer.

De er godt egnet til både sosiale sammenkomster, feiringer, kickoffs og mye annet. Kinosalen med 32 seter kan leies til foredrag, konferanser eller workshops. Og du kan leie kinosalen til privat filmvisning på kveldstid!

Nå har vi klar ulike pakker med priser, enten du ønsker omvisning i kunstsenteret, og med eller uten mat og drikke. Det finnes mange muligheter!

Prisene finner du lengre ned eller ved å følge denne lenken

Nordover kunstsenter ligger i gågata, i samme bygg som Svalbardbutikken.

Omvisning

Minimum 10 pers, og maksimum 45 pers, større grupper tas med i puljer. En omviser tar gjestene gjennom våre utstillingslokaler hvor de blir presentert både den permanente Kåre Tveter-utstilling og vår midlertidige utstilling. Lengden på en omvisning vil variere noe avhengig av utstillingene som vises, men varer om lag 30 minutter.

Leie av kinoen

Vi tilbyr utleie av toppmoderne, klimakontrollerte lokaler til bedrifter, grupper og privatpersoner. Vår kinosal har 32 komfortable seter og et lerret på størrelse 4,8x2m. Kinoen kan brukes som møterom, konferanserom, eller til workshops og foredrag. 

I tillegg er kafeen et ypperlig lokale for mindre formelle samlinger, eksempelvis kick-offs, feiringer eller lunsj. 

Det er også mulig å leie kinosalen til privat filmvisning på kveldstid. Kafeen vår er lys og luftig med store panoramavinduer, og egner seg godt til sosiale sammenkomster og mingling. 

Ved leie av hele lokalet står både kinosal og kafé til disposisjon. Alle typer leie inkluderer kaffe/te og vann, øvrige forfriskninger kan kjøpes i kaféen. Ønsker man bevertning kan vi tilby fruktfat, påsmurte snitter og antipasti.


 

Priser


Enkeltbillett: kr. 85,- ordinær, 60,- student og honnør, 30,- ungdom 12-16 år, fri entrè barn under 12
Omvisning: 150,- pr. person
Omvisning inkl. lunsj og kaffe: 325,- pr. person
Kinosal halv dag: kr. 3500,-
Kinosal hel dag: kr. 6000,-
Helt lokale halv dag: kr. 8000,-
Helt lokale hel dag: kr. 14 000,-
Helt lokale kveld (etter kl. 18, opptil 6 timer): kr. 9000,-
Kinosal med filmvisning: kr. 7000,-
Lunsj: påsmurte ciabatta 149,- pr. person
Kveld: antipasti 199,- pr. person
Fruktfat: 69,- pr. person
MERK! Skjenketillatelse kan søkes om for anledning med inntil 2 ukers forvarsel

Hos Nordover er det fast utstilling som forteller historien om Kåre Tveters tilknytning til Svalbard og viser verkene som er inspirert av hans tid her.

I tillegg har Longyearbyen lokalstyre inngått samarbeid med Nordnorsk Kunstmuseum, og nå vises utstillingen «Vårt arktiske arkiv».