Teststasjonen for drop-in/hurtigtest åpnet 15.februar i Fredrik Langes gate 14 i Tromsø sentrum. 

Her kan du møte opp uten timebestilling i forkant til såkalt drop-in-testing. 

Teststasjonen her tilbyr:

  • Standard koronatest, den såkalte PCR-testen, som er gratis. Prøvesvar får man ved å logge inn på Helsenorge.no, hvor man kan laste ned eller skrive ut prøvesvaret. Prøvesvaret kan da framvises som dokumentasjon på at man har testet negativt på covid-19, men du må selv undersøke om utskrift av prøvesvar fra Helsenorge.no anses som gyldig hos den eller de som krever dokumentasjon.   
  • Hurtigtest for reisende til Svalbard (inkludert Barentsburg). Hurtigtest betyr at du får svar på prøven etter kort tid. Attest på negativt prøvesvar er gratis for fastboende på Svalbard mot framvisning av dokumentasjon på at man er registrert i befolkningsregisteret for Svalbard.
  • NB. Av kapasitetshensyn grunnet det pågående smitteutbruddet tilbyr ikke Tromsø kommune hurtigtest og attest for reisende til utlandet for tiden. Vi henviser til den private aktøren Avonova Helse, som tilbyr denne tjenesten.

 Åpningstider: Kl. 09:00 - 21:00 (stengt mellom 11:00 og 12:00 og 14:30-15:30 og 18:00 og 19:00) alle dager inkludert lørdag og søndag.

Les mer på www.tromso.kommune.no

Les også: Hurtigtest er godkjent ved reise til Svalbard